PASTRAVARIA BRATIOARA

     Se întâmplă câteodată să descoperim adevărate comori pe care să vrem să le împărtășim cu cei dragi. Putem astfel să găsim un produs foarte util, un restaurant excelent sau o destinație idilică. Păstrăvăria Brătioara este una dintre aceste comori.
     Este așezată într-un peisaj de poveste și ne răsfață cu servicii de cea mai bună calitate, Păstrăvăria Brătioara este un loc în care ne întoarcem mereu cu plăcere, pe care îl recomandăm din suflet și în care ar fi păcat să nu ajungă și alții.
     Păstrăvăria Brătioara se află în comuna Albeștii de Muscel, la poalele Munților Iezer. Timpul pare că s-a oprit aici și ne aflăm departe de orice urmă de zgomot, stres și poluare, unde te poți bucura în voie de intimitate.

“La Păstrăvăria Brătioara ești fermecat de ospitalitatea gazdelor, de aerul curat și de atmosfera relaxantă.”

     Ne aflam in Albestii de Muscel – Candesti, la poalele muntilor Iezer, intr-o zona in care aerul proaspat nu este istorie si in care punem la dispozitie servicii complete de agrement.             Pastravaria Bratioara este amenajata in stil rustic si are atmofera si spiritul cabanelor din munti,in care intimitatea, peisajele minunate si aerul curat fac legea.
     Pensiunea are 15 camere duble cu baie individuala, cu incalzire centrala si ofera un confort ridicat. Nimic nu se compara cu un somn bun intr-o excursie.
     La noi, atat cei care vor sa aiba parte de o relaxare de weekend completa, cat si cei care vor sa isi umple ziua cu activitati vor avea parte de cea mai buna experienta.
     Iubitorii de pescuit isi pot testa priceperea in lacul de pescuit sau pot asista la ritualul de hranire, crestere si inmultire al pastravilor.


     In conditiile in care stresul cotidian atinge cote din ce in ce mai alarmante, o evadare departe de oras si poluare devine deja o necesitate. In acelasi timp, devine din ce in ce mai greu sa gasim locuri ferite de tot ce inseamna amprenta negativa a vremurilor actuale. 
     O oaza ascunsa la poalele Muntilor Iezer este Pastravaria Bratioara. Locul potrivit pentru o relaxare de weekend, desprins dintr-o poveste si oferind o excursie intr-o alta lume pe parcursul sederii.
     Maestrul de ceremonii este Păstrăvul, dar defilează și alte feluri de mâncare din gastronomia tradițională românească sau internațională. Se stropește cu vin din cramă și se lasă la dospit cel puțin un weekend pentru a reîncărca bateriile.
      Restaurantul pensiunii ofera o gama larga de preparate din pastrav. Acestea sunt gatite dupa mai multe retete traditionale si sunt extrem de delicioase. Printre acestea se numara pastravul in fulgi de porumb, in malai sau pe gratar, saramuri, pestele afumat si multe altele. Meniul cuprinde si preparate a la carte din pui, porc, vita, paste, salate, etc.
      Tentatia este irezistibila, iar cei mai multi ajung sa guste din toate.
     Iubitorii de natura se pot plimba cu caruta, pe cararile de munte, pana la Pastravaria Candesti. Aceasta este ascunsa in sufletul muntilor, are o poveste impresionata si este cea mai veche pastravarie naturala din Romania. Cu siguranta merita o vizita!
      Cazati aici, puteti juca tenis, fotbal, va puteti juca sah, rummy, poker, Monopoly sau Activity cu prietenii, va puteti arata curajul in aventura park si pe tiroliana sau pur si simplu puteti savura o carte buna in hamac.
      Asadar, Pastravaria Bratioara este cheia pentru o relaxare de weekend completa.

     Dupa cum spuneam mai sus, activitatile de la Pastravaria Bratioara sunt multiple. Cei pasionati de drumetii montane o pot lua la pas pe cararile muntilor, avand la dispozitie atat trasee cu dificultate medie, cat si unele cu dificultate majora. Traseele ne poarta pe cararile Muntilor Iezer si Piatra Craiului, ce ne intampina cu peisaje de-a dreptul fascinante.    
     Acestea au diferite grade de dificultate si sunt disponibile atat pe timpul verii, cat si iarna. Exista o optiune pentru fiecare turist.
      La final de seară ciocnim un pahar cu vin în crama noastră și apoi ne relaxăm la focul de tabără. 
     Încheiem cu cele trebuincioase: baie în cameră, parcare păzită, încălzire proprie și terasă de socializare. Pentru celălalt tip de socializare, cel online, avem wi-fi la discreție, numai bun pentru a lansa în spațiul virtual pozele făcute la Păstrăvăria Brătioara. 

     Relațiile se sudează dincolo de pereții de sticlă ai biroului, dincolo de comenzi și e-mailuri, dincolo de termene limită și mustrări. Pe lângă aprofundarea comuniunii cu natura, aprofundăm comuniunea cu cei alături de care muncim, "Team building" pe înțelesul tuturor, cunoașterea celui de lângă tine, pe înțelesul nostru.
     Învățăm să comunicăm eficient, să rupem barierele, să criticăm constructiv, să descoperim conflictele și să muncim într-o echipă. Tehnicile de supraviețuire în natură vor căli viitoarele caractere, îi vor face să-și asume responsabilități, să ia decizii și să rezolve problemele contratimp. Pentru monotonie avem o serie de remedii locale, aplicate în pauzele de curs: degustare de vin în crama ascunsă sub deal, concurs de gătit, foc de tabără și purceluși sau miei învârtiți la rotisor.
  Dacă te-ai chinuit să prinzi un păstrăv trebuie neapărat să le arăți prietenilor tăi captura. Așa că fă o poză cu el și da-i un share pe Facebook, Turism in Muscel, Google Plus sau Instagram cu hashtag-urile: 
        #pescuimlabratioara #turisminmuscel

 Dacă încă te gândești la păstrăvul acela crocant și la cheesecake-ul care ți se topește în gură, postează-l pe pagina de Facebook pentru cei mai pofticioși.
        #pescuimlabratioara #turisminmuscel
 
 Păstrăvăria Brătioara este locul ideal pentru relaxare. Plimbă-te printre brazi, admiră peisajul, bucură-te de liniște și uita de probleme. Pozele de aici îți vor aduce energie și când te întorci acasă. Arată-le și celorlalți drumeția ta și peisajele de vis!
        #pescuimlabratioara #turisminmuscel

 Un like sau un review pot părea nimicuri care nu îți ocupă mai mult de 2 minute, dar ele reprezintă de fapt adevărate cărți de vizită. Cei mai mulți dintre noi când își planifică excursiile caută cât mai multe informații. Un review e foarte util pentru cei care vor sa afle mai multe păreri.
Dacă ai fost la Păstrăvăria Brătioara, lasă un review pe Facebook, Turism in Muscel și pe Google Maps.
 În acest fel îi vei putea ajuta și pe alții să meargă acolo. Poți oferi de asemenea sfaturi și ponturi din experiența ta. Scrie despre activitatea care ți-a plăcut cel mai mult, despre intimitatea locului, despre peisajele care îți taie respirația sau despre mâncarea delicioasă. 
Orice sfat este binevenit!