IezerVenture Off-Road – Mountain Experience

          Experienta Off-Road este perfecta pentru iubitorii de adrenalina, dornici sa exploreze frumusetile naturii in zone montane, savurand gustari traditionale la stana, in varf de munte, exact in inima Muntiilor Iezer.

          În zona Muscelului, în partea de nord a județului Argeș, ai ocazia să descoperi pitoreasca comună Lerești, o destinație turistică care te va cuceri încă din primul moment. Aici vei găsi oameni extrem de ospitalieri și dornici să te ajute să descoperi frumusețile naturale care îți taie respirația încă de la intrarea în localitate.

            Adrenalina poate avea efecte nebanuite asupra voastra, asa ca baietii de la Iezer Venture v-au pregatit o sectiune intreaga dedicata aventurii si adrenalinei, in forme variate:

Off-Road + 2 Nopti cazare + Traseu Biciclete  Pachetul de Top include aventura de off-road, două nopți de cazare cu mic dejun inclus la una din locațiile partenere, plimbare la cariera de piatră Mateiaș, dar și o aventură cu biciclete mountain bike pe un traseu prin pădure special amenajat.

Off-Road + Cazare – Pachetul cel mai apreciat de catre turistii dornici de senzatii tari, include aventura off-road si posibilitatea de a-ti alege o noapte de cazare cu mic dejun inclus, la una din locatiile puse la dispozitie ( www.iezerventure.ro )

Aventura Off-Road Include o tura de o zi in mod off-road, in varf de munte , bucurandu-te de o masa la stana, savurand produse tranditional locale. O experienta de 6 ore.

Echipei IezerVenture ii place sa sparga monotonia si de aceea ofera constant experiente inedite care sa aduca o pata de culoare in viata persoanelor ce apeleaza la serviciile lor.

              Pentru un traseu off-road este foarte important sa ai o masina pregatita special pentru astfel de experiente, care sa aiba nu numai o suspensie superioara masinilor de strada, dar sa aiba si un motor puternic, capabil sa urce pantele si sa aiba si un troliu pentru situatiile in care nu mai puteti merge doar cu forta angrenata de roti.

               Baietii de la IezerVenture reusesc, chiar si timp de cateva ore, sa faca diferenta prin fiecare aventura propusa, iar tu esti invitatul nostru sa descoperi noi pasiuni.

         O alta atracție principală rămâne mâncarea ciobănească, gastronomia autohtonă cu rețetele tradiționale păstrate din străbuni. Deci ce aveti în meniu?

         Se incepe tradițional, cu un shot de palincă și aia tradițională, servită în ulcele mici de lut. Poti fi un fan al băuturilor de toate felurile, dar tot vei aprecia-o la maxim.

         Este puțin tare și o vei simti, la inaltimea aerului curat de munte in jurul caruia te afli, dar este fix ce trebuie, ca să prinzi apetit si incurajare pentru bulzul ciobanesc cu branza de burduf ce urmeaza sa il savurezi.

IezerVenture iti pune la dispozitie ghizi profesioniști experimentați în trasee off-road si îți asigură garanția unei vacanțe memorabile.

               Te provocăm să experimentezi o vacanță de neuitat cu mașini de teren 4×4 în fascinanta zona montana a  Muscelului, off-road, cu întrega familie sau cu prietenii.

👉 𝘿𝙚𝙯𝙫𝙤𝙡𝙩𝙖-𝙩𝙞 𝙖𝙗𝙞𝙡𝙞𝙩𝙖𝙩𝙞𝙡𝙚 𝙙𝙚 𝙘𝙤𝙣𝙙𝙪𝙘𝙚𝙧𝙚 𝙞𝙣 𝙢𝙤𝙙 𝙤𝙛𝙛-𝙧𝙤𝙖𝙙.

🌐 www.iezerventure.ro

📞 +40 737 056 394

🔎 IezerVenture

⛰️ 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿 – 𝗧𝘂𝗿𝗶𝘀𝗺 𝗶𝗻 𝗠𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹

📸 Foto #oanamarta

☎️ 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮-𝗻𝗲:

  +40 751 779 015

🌏 #𝗧𝘂𝗿𝗶𝘀𝗺𝗜𝗻𝗠𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹

👉 Descarca Aplicatia 👈