Restaurantul Select

          Daca doresti sa faci o calatorie extraordinara in jurul lumii, ai nimerit in locul perfect, daca iti propui sa ai parte si de experiente culinare unice, iti oferim secretul chiar acum: Restaurantul Select. Da, este chiar adevarat, face parte din Muscel Xperience, experienta fascinanta pe care nu o vei uita prea curand si va face parte din locatiile tale preferate, pentru mult timp de acum inainte.

De cum deschizi usa restaurantului, pur si simplu esti cuprins intr-o alta lume, chiar ocolul pamantului intr-o singura incapere.

Decorul său contemporan este în concordanță cu arhitectura locului. Aici vei regasi sentimentul pe care il traiesti in Buchon Lyonnais, restaurant din inima orasului Lyon, Franta, apoi te vei pierde in detaliile din jur si vei fi sigur ca ai nimerit in pub-urile din Amsterdam, sau posibil chiar sa ai un deja-vu crezand ca te afli intr-o berarie germana, mai faci cativa pasi spre terasa si vei ajunge direct pe plaja in Grecia. Oriunde te vei uita, te vei pierde in detalii si totul iti va placea.

Recunoscut pentru dragostea și stăpânirea perfectă a bucătăriei tradiționale franceze, combinata delicat cu bucataria greceasca, presarat cu gust traditional romanesc si ajungand pana in bucataria nemteasca, Chef-Bucatarul Liviu Cojocaru isi pune amprenta prin talentul lui pentru a semna un meniu care ascultă vremurile, impregnat de autenticitate.

Dorința este de a oferi o bucătărie unica, în jurul căreia prieteni, părinți și copii se adună pentru a împărtăși o masă plină de delicatese și pentru a regăsi arome din toate colturile lumii.

           Pentru a însoți toate acestea, veti gasi aperitive, cocktail-uri și vinuri de cea mai buna calitate, la inaltimea gastronomiei reinterpretata de insusi Chef Liviu Cojocaru.

          Se acorda o atenție deosebită preparatelor culinare, în funcție de anotimpuri, a produselor locale și regionale și astfel, evidențiază munca producatorilor locali și artizanilor noștri.

Detaliile fine din restaurant, te plimba prin traditia pura a dopurilor de pluta, din Franta.

            Dopul de pluta este „supapa” prin care vinul respira, este amintirea ce ne poate ramane dupa degustarea unui vin grandios, este locul unde producatorul isi trece cu mandrie numele.

Restaurantul Select este ideal pentru clipele pe care iti doresti sa le petreci alaturi de persoane dragi, speciale in viata ta, asta pentru ca localul iti ofera atmostera unica prin care te face sa nu iti doresti sa mai pleci, decat spre orele diminetii. O reala calatorie in jurul lumii !

Adresa: Campulung-Muscel, str. Republicii. nr.18

Partener Turism in Muscel

Reportaj & Foto : Oana Marta

Contacteaza-ne

+40 751 779 015

www.turisminmuscel.ro

BIROU INFORMARE SI PROMOVARE – MUSCEL

🏠 Str. Negru Voda, Nr 121, Campulung, AG