Copiii se distreaza la SATUL POVESTILOR & CASA BELLA

Turism in Muscel, Satul Povestior & Complex Casa Bella va invita la o experienta minunata pentru micutii dvs. impreuna cu cei dragi, dar si o calatorie pentru intreaga familie.

           Fie ca este o excursie pentru copii sau o calatorie cu familia, in Muscel, la Bughea de Sus, la o distanta de doar 2 ore de Bucuresti,  in Satul Povestilor, veti descoperi o Colectie unica a Papusilor de Portelan, de peste 2000 de exemplare, expusa intr-o casa veche de peste 130 ani, Odaia de Demult cu obiecte traditionale din vremea strabunicilor, Scorbura cu Minuni – o casuta din lut transformat intr-un atelier de creatie si distractie in care gasiti colectii de minerale, insectare, colectii de bani, o adevarata istorie a locului, diorama Romaniei, va veti bucura de spectacol in aer liber si pictura pe fata.

Locul va ofera experienta de intoarcere in timp, de a simti fiecare membru al familiei, copilaria cum a fost o data. Tot in Satul Povestilor, il veti intalni pe Bumbicu, printe putinii sculptori in piatra din zona, care va va oferi un real spectacol cu roata olarului, va crea pentru voi obiecte din lut si va va invita in lumea sculpturii in lemn.

            Calatoriile cu copiii sunt experiente care contribuie la dezvoltarea lor emotionala si mentala. Fie ca sunt excursii mai scurte sau vacante mai lungi, copiii au ocazia sa petreaca timp de calitate cu familia, sa experimenteze activitati si lucruri noi.

Complexul Casa Bella fiind specializat pe tabere de copii si grupuri de familii, va ofera cazare si un meniu fara semi-preparate, construit impreuna cu nutritionisti, avand intotdeauna produsele proaspete. Va puteti bucura de foarte mult spatiu verde in natura, parc aventura, drumetii montane, terase, foc de tabara, dar si tobogan gonflabil pentru copii.

           Vacanta este acea perioada pe care o asteptam cu nerabdare, care ne reincarca bateriile si ne ofera o experienta de neuitat, alaturi de prieteni si cei dragi.

           Excursiile sunt activitati placute si distractive, iar ele  vin in intampinarea a numeroase nevoi pe care le avem: nevoia de explorare, nevoia de relaxare, de noutate, nevoia de a fi impreuna cu cei dragi sufletului nostru.

💥 #𝗙𝗼𝘁𝗼-𝗥𝗲𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗷: #𝗢𝗮𝗻𝗮𝗠𝗮𝗿𝘁𝗮

🌍 #𝗧𝗨𝗥𝗜𝗦𝗠𝗜𝗡𝗠𝗨𝗦𝗖𝗘𝗟

⚡ 𝗣𝗥 & 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶𝘀𝘁

⚡ 𝗣𝗵𝗼𝘁𝗼𝗴𝗿𝗮𝗽𝗵𝘆 & 𝗔𝗿𝘁 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗠𝗲𝗱𝗶𝗮

☎️ 𝗖𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮-𝗻𝗲:

  +40 751 779 015

📩 𝗼𝗳𝗳𝗶𝗰𝗲@𝘁𝘂𝗿𝗶𝘀𝗺𝗶𝗻𝗺𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹.𝗿𝗼

👉 𝘄𝘄𝘄.𝘁𝘂𝗿𝗶𝘀𝗺𝗶𝗻𝗺𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹.𝗿𝗼👈

⚡𝗕𝗜𝗥𝗢𝗨 𝗗𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗠𝗢𝗩𝗔𝗥𝗘 𝗧𝗨𝗥𝗜𝗦𝗧𝗜𝗖𝗔 – 𝗠𝗨𝗦𝗖𝗘𝗟

🏠 Str. Negru Voda, Nr 121, Campulung, AG