Hanul Baratiei – Coroana Campulungului de altadata

Trecand pe langa Piata Centrala a orasului Campulung, pe o straduta stramta, privesti pe stanga si intalnesti un restaurant cu totul special, o locatie care contureaza istoria orasului pana la ultimul detaliu, din designul interior pana la denumirea reprezentativa a orasului *Hanul Baratiei*.

              Odata ce ai facut primul pas in interiorul terasei, simti ca ai intrat intr-o lume deosebita cu o atmosfera interbelica care te va incanta din prima clipa.

              Teleportati in trecutul orașului, inconjurati de obiecte care mai de care mai aparte, observati caldura cu care sunteti intampinati si intrati in povestea restaurantului *Hanul Baratiei*.

Atmosfera caracteristica inceputului de secol XX, perioada interbelica, cu diverse elemente si accesorii originale din anii ’40, colectii de bani regasite in interiorul cladirii, amplasate cu scopul de a crea atmosfera traditional romaneasca, face sa fie un local cu adevarat special.

Petreceri cu muzica live de calitate, care dau startul weekendurilor, muzica de taraf, muzica de petrecere, evenimente organizate cu fast, fac din Restaurantul Hanul Baratiei sa fie pe placul tuturor persoanelor care ii calca pragul, situandu-se pe un loc fruntas al listelor de restaurant favorite.

               Hanul Baratiei ofera un aer retro, cu priveliștea ușor umbroasa a locație si cu o multitudine de elemente sudiate pana in ultimul detaliu, ca ele sa se mentina si sa fie puse in valoare in zilele noastre, in prezent si multe generatii de acum inainte.

Un restaurant care te uimeste in modul cel mai placut, iar ambientul petrecerilor organizate in acest loc si preparatele traditionale gatite cu maiestrie vor satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

Va recomandam acest restaurant de fiecare data cand doriti sa savurati o mancare traditional romaneasca si sa va bucurati de ambientul special si unic.

Foto & Text: #𝗢𝗮𝗻𝗮𝗠𝗮𝗿𝘁𝗮

#𝗧𝗨𝗥𝗜𝗦𝗠𝗜𝗡𝗠𝗨𝗦𝗖𝗘𝗟

𝗖𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮-𝗻𝗲:

+40 751 779 015

𝗼𝗳𝗳𝗶𝗰𝗲@𝘁𝘂𝗿𝗶𝘀𝗺𝗶𝗻𝗺𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹.𝗿𝗼

𝘄𝘄𝘄.𝘁𝘂𝗿𝗶𝘀𝗺𝗶𝗻𝗺𝘂𝘀𝗰𝗲𝗹.𝗿𝗼

𝗣𝗥 & 𝗗𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶𝘀𝘁

  • 𝗣𝗵𝗼𝘁𝗼𝗴𝗿𝗮𝗽𝗵𝘆 & 𝗔𝗿𝘁 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗠𝗲𝗱𝗶𝗮

𝗕𝗜𝗥𝗢𝗨 𝗗𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗠𝗢𝗩𝗔𝗥𝗘 𝗧𝗨𝗥𝗜𝗦𝗧𝗜𝗖𝗔 – 𝗠𝗨𝗦𝗖𝗘𝗟

  • Str. Negru Voda, Nr 121, Campulung, AG