ENJOY Brasserie – By Piatra Craiului

     Enjoy Brasserie situata in centrul orasului Campulung, este locul ideal pentru un business lunch, o cina romantica sau o iesire cu prietenii.

     Restaurantul Piatra Craiului sub noul Brand – Enjoy Brasserie, va ofera o gama larga de servicii  Horeca – Premium oferind cea mai buna calitate a preparatelor, pentru toate gusturile.

     Restaurantul este specializat pe preparate internationale dar si cele tranditional-romanesti, un meniu complet adaptat noilor tendinte gastronomice, toate create din produse naturale.

    Piatra Craiului are o traditie de familie, in gastronomia romaneasca de peste 50 ani, astfel noua imagine a locatiei va ofera mai multe servicii de calitate pe care le veti savura cu placere, in diferite momente din viata Dvs, fiind intr-o continua dezvoltare de calitate conform cerintelor actuale.

  • Enjoy Brasserie – Restaurant cu specific international;
  • Sweet Cakes – Cofetarie – Dulciuri naturale delicioase;
  • Gelaterie – Inghetata artizanala cu o gama foarte larga de produse;
  • Piatra Craiului – Salon evenimente ( nunti, botezuri ).
  • Organizari Candy-Bar & torturi pentru evenimente.
  • Petreceri organizate cu muzica live.

       Enjoy Brasserie este un restaurant cu o gastronomie excelenta, rafinata si creativa, cu un design architectural elegant si servicii ireprosabile.

      Cu un design modern, locatia are o atmosfera de lounge si ambianta foarte placuta, in fiecare detaliu pe care il intalnesti in jurul tau.
      Terasa foarte frumoasa, la fel de eleganta, te va cuceri din prima clipa iar tu te vei simti ca pe malul marii in timp ce bate briza, asculti o muzica chill si te vei rasfata cu un frappe racoros sau un pahar de vin rose cu gheata.   Recomandam Terasa Enjoy Brasserie si pentru cea mai buna cafea alaturi de care vei primi si delicioasa prajitura Sweet Cakes.

Va invitam cu drag sa va bucurati de toate serviciile ENJOY Brasserie & Sweet Cakes si sa gustati cea mai buna inghetata artizanala, special create pt Dvs.

………………………………………..

Articol scris de Oana Marta

Foto / PR & Digital Marketing Specialist

TURISM IN MUSCEL

+ 40 751 779 015

office@turisminmuscel.ro

www.turisminmuscel.ro

BIROU DE PROMOVARE TURISTICA – MUSCEL

Str. Negru Voda, Nr 121, Campulung, AG