Cabana “Voina”

Categories: ,

Description

Cabana Voina este situata la 20 km nord de Campulung Muscel (DJ 734), cu trecere prin localitatea Leresti, intr-o zona foarte linistita si in mijlocul unui peisaj mirific. Iesirea din Campulung se face prin nordul orasului (iesirile spre Brasov). Semnele de circulatie indica clar drumul catre Cabana Voina***.
Zona este foarte linistita si deloc aglomerata pentru ca drumul asfaltat se termina exact la cabana, accesul spre munte continuand pe un drum forestier.
Drumul de acces catre Cabana Voina este recent renovat astfel ca accesul se face in aproximativ 20 minute din orasul Campulung Muscel, pe marginea lacului de acumulare Rausor, intr-un peisaj montan deosebit atat vara cat si iarna. Iar la capatul lui, in fata cabanei am amenajat o parcare mare, asfaltata si marcata, monitorizata 24 de ore/zi prin sisteme video performante.
Renovata in 2012/2013, Cabana Voina asigura cazare pentru o capacitate maxima de 120 persoane in 40 de camere distribuite pe trei niveluri:
-Camere duble confort superior complet renovate: baie proprie cu dus, tv prin satelit, sistem de incalzire independent cu temperatura reglabila, apa calda in permanenta, parchet, gresie, faianta.
-Apartamente confort superior (complet renovate)
Posibilitate adaugare paturi suplimentare.
Turistii au acces la sauna. De la sfarsitul anului 2012 acestia au acces GSM la principalele doua retele de telefonie mobila. Copiii au acces la locul de joaca exterior amenajat in fata cabanei.

Additional information

Localitate

Leresti

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cabana “Voina””

Your email address will not be published. Required fields are marked *