Casa Gagea

O pensiune de poveste – Casa Gagea, din Leresti, Arges, o casa traditionala romaneasca, unde sentimentul copilariei se reaprinde in sufletul fiecarei persoana care ii trece pragul.

Category:

Description

Lenevind pe prispa, bucurandu-te de comori pretioase ce au fost pastrate o data cu trecerea anilor, o casa cu o vechime din 1820, lazi de zestre frumos decorate cu motive populare, livada de un verde crud in care te pierzi in amintiri de-ale bunicilor, experienta la Casa Gagea iti ofera un concediu autentic romanesc.
Casa de Vacanta Gagea, se afla la o distanta de 170 km de Bucuresti, 48 km de Poiana Brasov, 38 km de Sinaia si 44 km de Predeal.
Proprietatea dispune de 5 camere cu baie proprie, living cu semineu, bucatarie, terase exterioare pentru petreceri in aer liber, barbeque, spatiu verde si padure.
Simplitate si modestie, pastrand elemente naturale, tesaturi lucrate cu grija, atentie la detalii si mobilier pictat manual cu motive traditionale, fiecare element din Casa Gagea este justificat prin stilul de viata al bunicilor de la tara, prin traditiile pe care le respecta si prin relatia cu natura.
Strabunii au fost statornici, devotati si asta se vede chiar din proportiile arhitecturale ale casei pe care ei insusi au zidit-o: pragul usii usor scund, pentru ca omul trebuie sa-si plece capul cand intra in casa, iar ferestrele de o dimeniune medie, pentru ca iernile sunt geroase, dar in fata semineului devin extreme de calduroase.
Fiecare cameră are identitatea, personalitatea ei, identitate conferită de către o piesă de decor-statement. Ce au în comun: toate transmit aprecierea pentru simplitate si valorile autohtone.  Casa de vacanta Gagea, combinata cu stilurile occidentale foarte des abordate de design interior, unde inca se pastreaza traditia si obiceiurile strabunilor nostri, te cuprinde in povestea ei. 
 
 
Elegantă prin fiecare element, CAMERA GRINZILOR își dublează eleganta prin  tavanul cu grinzi de lemn.  Vechi de peste 100 de ani, grinzile  accentuează stilul rustic al camerei.  Fibra lemnului a fost evidențiată și  pusă în valoare prin recondiționare,  aceasta fiind singura cameră din casă în  care sunte prezente aceste elemente structural etetice. O cameră cum alta nu este.
 
Iubitori de artă?  Dornici de a vă retrage într-o încăpere care spune povești… vizuale? CAMERA TABLOURILOR e pentru voi! Cele mai multe tablouri sunt alb-negru, iar în selecția lor s-a ținut cont de felul în care se integrează  ansamblului. O cameră ca o expoziție
Nostalgici?  Găsiți dulce amintirea vremurilor copilăriei și a  tinereții?  CAMERA DISCURILOR e pentru voi!  Coperțile vinilurilor expuse ascund povești pe bune:  “Motanul încălțat”, “Albă ca Zăpada”,  “Muzicanții din Bremen”, “Scufița Rosie”  sunt doar câteva dintre acestea.  Am expus și trei chitare. Nu sunt doar de décor!  Dacă aveți talent sau doar poftă de a încerca,  puteți să dați frâu liber talentului și inspirației de  moment. O cameră ca o poartă de acces spre copilărie.
CAMERA CARTILOR Decorațiunile unice, create manual, cărțile  expuse ca un tablou ușor de admirat, ca o invitație  la relaxare prin cufundare în poveste, fac ca  această cameră să fie foarte îndrăgită.  Nu doar de copiii care ajung aici în tabără, ci și de  restul musafirilor.  O cameră ca o poveste în poveste.
Numită și CAMERA RĂZBOIULUI, Si-a dobândit numele în urma colecției de  obiecte tradiționale de țesut: ițe, vatale, spată, suveică. Nu sunt expuse doar obiectele, ci și un  rezultat ca o pată de culoare: urzeli  portocalii la capul patului. O cameră ca o aducere aminte a  bunicii.
Camerele de la Casa Gagea sunt un obiectiv  turistic in sine!  Trebuie neaparat sa incepi cu un tur, te vei minuna  de simplitatea si frumusetea fiecarui obiect  decorativ.  Spatii de vazut cu ochii larg deschisi, dar in care,  paradoxal, dormi atat de mult, atat de bine!
Sport cu vechime, originile datează încă din timpurile preistorice când arcul și săgeata erau folosite pentru a vâna animale. Dacă vrei să îti verifici abilitățile de a folosi un arc pentru a trage săgeți la ținta ,dacă vrei să te pui în pielea unui arcaș, atunci tirul cu arcul e pentru tine! Aceasta este o locatie perfectă pentru petreceri, gratare, activități distractive în familie.
Casa Gagea este acea casa de la tara pastrata in stilul traditional romanesc, in care multi dintre noi ne-am petrecut cele mai frumoase experiente ale copilariei.
Facilitati aer liber:
 • Tir Cu Arcul
 • Airsoft
 • Relaxare In Hamace
 • Foc De Tabara
 • Barbeque
 • Trasee Montane
 • Posibilitate activitati:
 • Offroad / ATV/ Echitatie / Plimbari cu caruta
Facilități camere:
 • Wi-fi Gratuit
 • Garderobă sau dulap
 • Loc de bagaje
 • Pat matrimonial
 • Prize in cameră
 • Baie privată
 • Uscător de păr
 • Prosoape
 • Safe-deposit box
 • Luggage storage
Rezervati-va astazi vacanta la Casa Gagea.
Rezervati direct pentru cel mai bun pret, oferte exclusive si fara taxe ascunse!
CASA GAGEA
+40 754 331 215
gageadragos@gmail.com
🏠 Str Valea Marului Mare, Nr 314, Leresti, AG
                                 
Partener Turism in Muscel
Reportaj & Foto : #OanaMarta
Contacteaza-ne
+40 751 779 015
www.turisminmuscel.ro
BIROU INFORMARE SI PROMOVARE – MUSCEL
🏠 Str. Negru Voda, Nr 121, Campulung, AG

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Casa Gagea”

Your email address will not be published. Required fields are marked *