Complex Ceramus

Description

Construit pe locul vechii fabrici de cărămidă din Câmpulung Muscel, Complexul Ceramus a fost recent renovant si dotat cu facilități moderne. Întreaga amenajare oferă un ambient confortabil și relaxant, in mijlocul naturii și in imprejurimea munților Piatra Craiului si Iezer. Am creat un spațiu unic potrivit pentru ocazii multiple. Îmbinăm activitățile în aer liber, sportul, cultura, timpul alături de cei dragi și relaxarea.
Găzduim team-buildinguri, conferințe, cantonamente sportive, mini-turnee de tenis și tabere de vară. Organizăm evenimente private și suntem alături de oaspeții noștri la cele mai importante momente din viață.
Cazarea se realizează în camere moderne și spațioase situate în clădirile principale ale complexului și acomodeaza până la 50 de persoane.
În locația noastră se pot desfășura o gama largă de activități, precum și în împrejurimile Municipiului Câmpulung Muscel. Organizăm trasee montane, vânători arhiecturale, drumeții off-road, lecții de echitație și alte activități relaxante alături de familie și prieteni.

 

Additional information

Localitate

Câmpulung