Mini sat de vacanta “Cottage Poe”

Description

Sezonul nostru incepe la 1 Martie.
La 7 km de Campulung Muscel se afla comuna Poienarii de Muscel unde noi am creat un mini sat de vacanta cu 3 casute. Putem gazdui aici pana la 14 oaspeti.
La Cottage Poe cea mai veche casuta (casa muzeu) este din 1896 iar noi am pastrat-o, am renovat-o si am consolidat-o. La parter, in vechea pivnita avem o bucatarie deschisa si o sala de mese pentru 14 persoane. Totul este traditional si autentic: mobilierul, decorurile si mancarurile. Gatim pentru musafirii nostrii din produse locale: lapte, oua, carne, fructe si legume.
In 2010 am construit o casuta cu 2 dormitoare, doua bai si un living cu semineu. Casa are un aer boieresc, mobilier brancovenesc, din lemn masiv. Ferestrele mari privesc spre minunatul peisaj al dealurilor muscelene.
A treia casuta, din 2012, este un apartament cu doua dormitoare si o baie. Este costruita si mobilata in stil muscelean: pridvor larg, mobilier si decoratiuni rustice.
Toate camerele au televizoare, frigidere, cafetiere, internet wireless, apa calda si incalzire non stop.
In timpul verii pe terasa de 200 mp amenajam o piscina si o trambulina cu mare succes la copii. Casutele sunt situate intr-o gradina de 1,2 hectare, langa padure, si au o panorama de 180 grade numai cu paduri si livezi. Nici o alta constructie nu este vizibila in peisaj. Linistea, aerul curat si calmul sunt asigurate tot timpul anului.
La Cottage Poe va intampinam cu tuica, vin, prajituri si mult drag.

Additional information

Localitate

Poienarii de Muscel

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mini sat de vacanta “Cottage Poe””

Your email address will not be published. Required fields are marked *