Pensiunea “Patru anotimpuri”

Description

Nămăești, str. Sat Namaesti, nr. 203
Situata la numai 5 km de orasul Campulung in satul Namaesti cunoscut pentru cele 2 perle ale sale: Schitul Rupestru care poarta acelasi nume si Casa Memoriala George Toparceanu.

Bucurandu-se de o locatie minunata, fiind asezata la poalele padurii, inconjurata de un amestec luxuriant de flori si verdeata, pensiunea ofera indragostitilor de natura un cadru perfect pt recreere, departe de aglomeratia urbana, discretie si confort maxim. In acest loc binecuvantat de Dumnezeu veti petrece cateva zile de neuitat impreuna cu prietenii, familia sau doar cu persoana iubita.

Pensiunea va poate gazdui in camere confort 3 margarete, cu un pret atractiv, intr-o liniste si siguranta deosebita. Toate camerele au bai proprii cu dus si sunt doate cu televizor, cablu, internet wireless, balcon, ferestre Velux si fotolii, pt un sejur de neuitat. Atmosfera rustica este data de imbinarea lemnului cu piatra.

La parterul vilei este amplasat livingul (50mp), un spatiu excelent pt relaxare dotat cu tv, canapele, baie de serviciu, debara si zona de servire a mesei. Bucataria avand o suprafata de 18mp, este modern utilata avand frigider, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, filtru de cafea si toate celelalte obiecte necesare pt. a va ajuta la servirea unei mese delicioase. In interiorul pensiunii nu se fumeaza. La parterul vilei veti gasii camera de sport cu jocuri de interior (darts, masa de ping pong) alaturi de ambianta placuta data de prezenta semineului. Pensiunea se ocupa minim 2 zile.

Additional information

Localitate

Valea Mare Pravat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pensiunea “Patru anotimpuri””

Your email address will not be published. Required fields are marked *