Pensiunea “Grădina ascunsă”

Description

Pensiunea se afla in apropierea orasului Campulung Muscel. Traversand orasul, veti fi fermecati de casele vechi din Campulung, cu fatade ingrijite si extrem de frumos decorate.
La aproximativ 7 km de centrul acestuia, veti poposi intr-un loc care va va vraji cu a lui frumusete!

Aici veti descoperi Gradina ascunsa!
Pensiunea va pune la dispozitie 4 camere cu paturi duble, camere utilitate cu baie proprie si o camera cu doua paturi duble si baie proprie.
In livingul de 70 mp, natura iti bate-n geam si te primeste in sanul ei, invitandu-te la relaxare si odihna.

Popositi pentru o clipa in aceasta frantura de rai si veti fi captivati de frumusetea magnetica a naturii de pe aceste meleaguri .
Martori sunt: Vf. Bold, acoperit in intregime de brazi, Muntele Papusa, Capra, in spatele carora troneaza semet Vf. Iezer. Dar pana la imparatia muntilor, iti calauzesc privirea arbori de mesteacan, plop, fag si brad, risipiti prin poieni inundate de lumina soarelui.

Pasionatii de offroad cu atv-uri si motociclete se pot bucura din plin de imprejurimile pensiunii.

Aerul, oamenii, culorile, miresmele si gusturile se vor impleti in fata dumneavoastra pentru a va oferi un sejur de neuitat, departe de tot ce inseamna agitatie si freamat cotidian.

Indicatii rutiere: Din Campulung, urmariti indicatorul Bughea de Jos, iar din centrul comunei continuati 2 km catre satul Mlăci.

Additional information

Localitate

Bughea de Jos

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pensiunea “Grădina ascunsă””

Your email address will not be published. Required fields are marked *